Είμαι ακόμα έκπληκτος πώς η επιμονή κατά τις αποτυχίες δημιουργεί την επιτυχία..

Όλα έχουν να μας διδάξουν κάτι , φτάνει να έχουμε ανοικτές τις κεραίες της ψυχής μας.  Όπως τις «μελισσούλες» έτσι  και εμείς πρέπει να συλλέγουμε τη γύρη και να φτιάχνουμε το «μέλι» της εμπειρίας και της γνώσης. Της σοφίας και της υπομονής.

Πρόσφατα έγιναν τα εγκαίνια της Πλατείας Ελευθερίας στην Λευκωσία. Στην ομιλία ενός από τους συντελεστές του μεγάλου αυτού έργου , ξεχωρίσαμε μία φράση  που μπορεί ο καθένας από εμάς  διαβάζοντας την και εμβαθύνοντας την να πάρει δύναμη και παράδειγμα στις δυσκολίες που συναντά καθημερινά στον προσωπικό του αγώνα.

Συγκεκριμένα  εκ μέρους του αρχιτεκτονικού γραφείου Zaha Hadid Architects, ο Κύπριος επικεφαλής αρχιτέκτονας του έργου, κ. Χρήστος Πασσάς, ο οποίος δήλωσε τα εξής :

«Ήρθαμε αντιμέτωποι με προκλήσεις και ενδιαφέροντα προβλήματα που πιστεύαμε ότι θα ήταν αξεπέραστα. Συχνά αποτύχαμε και μερικές άλλες φορές, οι λύσεις έρχονταν αυθόρμητα. Είμαι ακόμα έκπληκτος πώς η επιμονή κατά τις αποτυχίες δημιουργεί την επιτυχία.»

Και εμείς προσθέτουμε ότι, για τους ανθρώπους  που εμπιστεύονται το Θεό δεν είναι ποτέ έκπληξη να βλέπεις εκεί που φαίνονται ότι όλα είναι αδιέξοδα , η πρόνοια του Πανάγαθου  Θεού να ενεργεί και  βρίσκονται λύσεις εκεί που δεν τις περιμένεις. Υπομονή και επιμονή  λοιπόν στον αγώνα μας. «Ο δε υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται»

Μελισσούλα

(ολόκληρη η ομιλία  στον πιο κάτω σύνδεσμό.)

https://inbusinessnews.reporter.com.cy/business/property/article/295871/zaha-hadid-architects-ta-eggainia-kai-i-efchi-ga-tin-plateia-eleftherias

One Reply to “Είμαι ακόμα έκπληκτος πώς η επιμονή κατά τις αποτυχίες δημιουργεί την επιτυχία..”

  1. Παράθεμα: Ανώνυμος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: