ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Πάντα θα σε αμφισβητούν όταν κάνειςκάτι καλύτερο από αυτούς.
Μην μπαίνεις στην διαδικασίανα επιχειρηματολογήσεις για να δικαιωθείς.Το θέμα δεν είναι να πείσεις τους άλλουςγι’αυτό που κάνεις,αλλά να κάνεις αυτό που κάνειςμε μεράκι και χαρά.
Τις πιο πολλές φορές η επιτυχίαέγκειται στο γεγονός ότι γίνεται-το εκάστοτε έργο- με αγάπη,επειδή βάζεις όλο σου το είναι σ’αυτό·ακόμα κι αν είναικάτι το «μικρό και ασήμαντο».

Άσε τους άλλουςνα αμφισβητούν το έργο σου.Εσύ κάνε αυτό που κάνειςταπεινά και με αγάπηκι άσε τους άλλους να προσπαθούννα βρούνε ψεγάδια και λάθη.Πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι.Εσύ να επικεντρώνεσαιστους ανθρώπους που ωφελείςγιατί εάν καταναλώνεσαι στο να πείσειςαυτούς που για τους δικούς τους λόγους-κυρίως κόμπλεξ κατωτερότητος και ζήλιας-δεν αποδέχονται ό,τι κι αν κάνειςτελικά θα φθείρεσαι ψυχικά,θα δημιουργείται στην καρδιά σου ταραχήκαι δι’αυτού του τρόπου θα τους δίνεις την ευχαρίστηση να σε βλέπουννα στεναχωριέσαι.
Τέτοιες μάχες κερδίζονται όταν παραδίδεσαι.Εάν σου πούνε κάτικαι εσύ δεν απαντήσεις ήδη τους νίκησες.Αυτοί θέλουνε την διαμάχη.Όταν εσύ λοιπόν τους προσφέρειςτην παράδοσή σουδεν μπορούνε να έχουνεαυτό που θέλουνε, δηλαδή πόλεμο.
Έτσι και εσύ θα έχεις ειρήνηκαι θα προάγεσαι πνευματικάκαι αυτοί ίσως προβληματιστούνκαι μετανοήσουν.


αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: